Hirdetés

A Vive Cosmos Elite előrendelői Half-Life: Alyxet kapnak ajándékba

|

A HTC az év legizgalmasabb VR-játékával lepi meg új headsetje előrendelőit.

Hirdetés

Mától a világ számos pontján, így hazánkban is elérhető a HTC Vive új VR-headsetje, a Cosmos Elite, amely mellé a gyártó az év legjobban várt VR-játékát, a Half-Life: Alyx egy Steam-kódját adja ajándékba. A kultikus FPS-széria március 23-tól játszható mellékága hidat képez a Half-Life és a Half-Life 2 cselekménye között, és mint azt alcíme sugallja, Gordon Freeman helyett Alyx Vance felett vehetjük át benne az irányítást, hogy szembeszálljunk a Földet megszállás alatt tartó Combine erőivel.

Hirdetés

Maga az Elite a Cosmos eszközcsalád többi tagjához hasonlóan 2880 x 1700-as, kombinált felbontású látványt nyújt felhasználójának. Emellett gyárilag beépített External Tracking Faceplate modullal rendelkezik, jár hozzá két SteamVR 1.0 bázisállomás és két Vive kontroller is. Az External Tracking Faceplate kompatibilis a 2.0 bázisállomásokkal, valamint az eredeti Vive és Vive Pro kontrollerekkel is, továbbá kicserélhető a Vive Cosmos eredeti, inside-out tracking-re képes moduljával. Ugyancsak elérhető a Cosmos Elite felhasználók számára a SteamVR tracking a Lighthouse bázisállomás technológia révén, és akkor még nem említettük, az olyan kompatibilis tartozékokat, mint a Vive Tracker és a Vive vezeték nélküli adapter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)