Hirdetés

A HTC saját játékot fejleszt a Vive-ra

|

A HTC úgy döntött, hogy nem csak a szemüveget fogják leszállítani a fejlesztőknek, hanem ők maguk is beszállnak a játékiparba egy saját alkotással.

Hirdetés

Eddig megszoktuk, hogy a HTC kizárólag a Vive hardveres részével foglalkozik, viszont most a cég története váratlan fordulatot vett, ugyanis bejelentették, hogy egy saját játékot fejlesztenek, amit ráadásul hamarosan be is fognak mutatni a nagyközönségnek.

A jövő héten kerül megrendezésre a Computex konferencia Taipeiben, ahol a HTC leleplezi a Front Defense névre keresztelt saját fejlesztésű Vive-os projektjét.

A játékról nem igazán lehet semmit tudni, a marketing anyag csak annyit állít róla, hogy egy háborús lövöldéről van szó.

Ez elég meglepő lépés a hardvergyártó részéről, viszont ha jobban megnézzük az utóbbi időben tett lépéseiket, akkor talán annyira nem is hajmeresztő az ötlet.

Mióta partnerek lettek a Valve-vel, azóta több feltörekvő VR stúdiónak is segítettek, múlthéten pedig bejelentették a Vive X nevű programot, melynek keretében finanszírozással segíik azokat a startup cégeket, akik VR projekteken dolgoznak.

Ti mit gondoltok? Van esélye szoftvercégként is a HTC-nek ezen a kiforratlan piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)