Hirdetés

Csökkent a HTC Vive ára, de drága lesz a Vive Pro

|

Mától lehet előrendelni a HTC továbbfejlesztett VR-headsetét, ami ha másért nem, azért jó, mert így legalább a korábbi modell olcsóbb lett.

Hirdetés

Az átlag játékosoknak még mindig a PlayStation VR a legjobb ajánlat, mert sem a használatához szükséges hardver, sem maga az eszköz nem kerül csillagászati összegbe. 

Hirdetés

Aki viszont rendelkezik egy erős, korszerű PC-vel, és nem akar a VR miatt konzolt venni, az továbbra is dönthet a HTC által kínált eszközök mellett. A két, 1400x1600-as OLED kijelzővel, beépített hangszóróval és tekerős fejpánttal szerelt HTC Vive Pro-t mától lehet 799 dolláros (879 eurós) áron előrendelni, és a csomagban nincs más, csak maga a headset. A cég azt reméli, olyanok veszik majd meg, akik már rendelkeznek Vive-val és az ahhoz készült kontrollerekkel, vevőegységekkel, így ezt nem csapja az eszköz mellé. Lesz egy mindent tartalmazó kiadás is, annak ára viszont egyelőre nem ismert. Az első szállítmány április 5-én érkezhet a leggyorsabb vásárlókhoz.

Ezzel együtt maga a HTC Vive innentől 499 dolláros áron lesz kapható, ami 100-zal kevesebb, mint eddig. Magyarországon  jelenleg újonnan legolcsóbban kb. 227 ezer forintért  lehet hozzájutni, de hivatalosan itthon még nem forgalmazzák, így nem tudni, mennyire érint majd minket az árzuhanás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)