Hirdetés

Új VR headseteket mutatott be a HTC, előfizetéssel is hozzáférhetünk játékokhoz

|

Érdekes lesz mind a HTC Vive Pro Eye, mind a HTC Cosmos.

Hirdetés

Egyelőre még viszonylag kevesen rendelkeznek VR eszközzel, és még kevesebben cserélgetik olyan ütemben, ahogy a HTC előáll az új fejlesztésekkel.

Hirdetés

Viszont minden egyes eszköz új lehetőséget nyit meg. A HTC Vive Pro Eye első számú funkciója, hogy beépített szemkövető technológiával rendelkezik, képes figyelni, merre forgatjuk a szemünket. Emellett támogatja a foveated rendering technológiát, minek köszönhetően a látótéren kívül eső dolgokat nem maximális felbontásban rendereli ki a rendszer, így szebb látvány érhető el ott, ahol számít. 

A másik újdonság a Vive Cosmos. Ez egy önálló, vezeték nélküli VR headset, két előre és két oldalra néző kamerával, valamint kontrollerekkel. Képes asztali PC-kkel és okostelefonokkal is működni. Külső kamera vagy szenzor nem szükséges hozzá.

Szintén most jelentették be az április 5-én induló Viveport Infinity szolgáltatást, mely havidíjért cserébe korlátlan hozzáférést garantál a kínálatban található programokhoz. Nem tudni, hogy mind az 1000 elérhető lesz-e vele, de valószínűleg igen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)