Hirdetés

A HTC Vive komolyabban veszi a VR élményt

|

Ahhoz, hogy teljes legyen a VR élmény már nem elég a headset. Kelleni fognak a perifériák is, ezek beszerzését akarja most megkönnyíteni a HTC. Kacsavadászatra fel!

Hirdetés

A HTC Vive ára egyre esik, de ettől még nem lett nagyon olcsó vállalkozás egy teljes VR kuckó kiépítése. A HTC Vive Tracker például egy elengedhetetlen periféria azoknak, akik sporteszközeiket akarják hozzáadni a játékélményhez. Szerencsére már ehhez is vannak gazdaságosabb kiszerelések.

Hirdetés

A HTC tegnap bejelentett két új csomagot, melyeket december közepétől lehet majd beszerezni. Az első, Hyper Blaster Setre keresztelt csomag a HTC Vive Tracker mellett tartalmaz egy játékokban használható (elég retro érzetű) puskát, és a Duck Season című játékot. A Rocket Sports Sethez pingpong ütő szerű vezérlők járnak a Tracker mellé, a Virtual Sports című játékkal együtt.

Mindkét csomag 150 dolláros (~ 39 000 Ft) áron kerül majd a boltokba, és itt tudjátok előrendelni őket, ha esetleg bejön a koncepció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)