Hirdetés

VR játék formájában kap folytatást az Idétlen időkig

|

Bill Murray legendás vígjátéka a virtuális valóságban elevenedik meg újra. És újra, és újra.

Hirdetés

Bill Murray és Andie MacDowell 1993-as vígjátéka, az Idétlen időkig (Groundhog Day) instant klasszikus lett, és rengeteg hasonló sztorit ihletett. A film középpontjában ugye az áll, hogy hősünk ugyanazt a napot éli újra és újra.

Hirdetés

A Tequila Works és a Sony Pictures Virtual Reality ebbe az univerzumba álmodott egy VR játékot, ami a Groundhog Day: Like Father, Like Son nevet kapta, és Phil Connors Jr.-t, Bill Murray karakterének fiát irányítjuk benne, akinek ugyanezekkel a problémákkal kell szembenéznie.

A stúdió vezetője elmondta, hogy egyelőre szigorúan egy játékról van szó, és nem dolgoznak a film folytatásán. Az egyelőre nem tudjuk, hogy a durván 8 órás kalandban maga Bill Murray is felbukkan-e, de a játék a tervek szerint még idén megjelenik minden fontos VR platformra. Izgatottan várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)