Hirdetés

Ilyen lesz a Medal of Honor: Above and Beyond multija

|

A Respawn traileren mutatja meg, hogy milyen lesz a többjátékos lövöldözés a VR-ban.

Hirdetés

Sokan vágynak arra, hogy az évente érkező Battlefield és Call of Duty párharcba némi változatosságot hozzon a Medal of Honor franchise feltámadása, de az Electronic Arts és a Respawn Entertainment kettőse nem egy hagyományos játékkal készül, hanem egy VR-lövöldével.

A stúdió már több mint három éve dolgozik az Above and Beyond alcímű epizódon, amely az első komolyabb második világháborús lövölde lesz, amit a virtuális valóságban élhetünk át. Ráadásul a teljes értékű kampány mellett többjátékos mód is színesíti a koncepciót. 

Hirdetés

A sztoriba betekintést engedett már a Respawn korábban, most pedig elérkezett a multiplayer prezentációjának ideje. Ebben a szegmensben öt játékmódban (Mad Bomber, Deathmatch, Team Deathmatch, Blast Radius, Domination) vehetjük fel a harcot különböző európai helyszíneken, és akár 12 fős összecsapásokban is megküzdhetünk az emberi vagy MI által irányított ellenfelekkel. A gyors iramú meccsek támogatják a cross-play funkciót is az Oculus és a Steam között.

A Medal of Honor: Above and Beyond december 11-én jelenik meg az említett eszközökre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)