Hirdetés

Íme minden VR-játék, amit a Facebook Connecten bejelentettek

|

Olyan franchise-ok címeit játszhatjuk majd a virtuális valóságban, mint az Assassin's Creed, a The Walking Dead, a Star Wars és a Jurassic World.

Hirdetés

Lezajlott egy Facebook Connect nevű esemény, amelynek során az Oculust néhány éve felvásárló vállalat több dolgot is bejelentett.

Egyrészt október 13-án jön az Oculus Quest 2 headset, amely minden szempontból felülmúlja elődjét, másrészt jövő tavasszal lekerül a boltok polcairól az Oculus Rift S és az első Quest is búcsúzni fog. A Facebook emellett számos VR-játékról is lerántotta a leplet, a Quest 2 leendő vásárlói impozáns listából válogathatnak majd. Mutatjuk, hogy mikből.

Hirdetés

Assassin's Creed és Splinter Cell

Az új Assassin's Creed és Splinter Cell VR-játékok Oculus Quest 2-re készülnek, de az eredeti Questen és a Rift S-en is futni fognak. A fejlesztést a Tom Clancy játékokon dolgozó Ubisoft Red Storm vezeti, de besegít a Reflections, a Dusseldorf és a Mumbai is. Egyelőre ennyit tudunk róluk.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge

A Facebook VR-platformjának egyik húzócíme lesz ez a Star Wars kaland, amely Az utolsó Jedik és a Skywalker kora között játszódik. A Vader Immortal trilógia fejlesztőinek új játékában egy Batuu nevű bolygón kötnünk ki, miután a hajónkat eltérítették a Guavian Death bűnszervezet kalózai. A Tales from the Galaxy's Edge-ben nem csupán a galaxis egyik legnagyobb csempészparadicsomában fordulhatunk meg, de új karaktereket is megismerhetünk, illetve felbukkan pár ismerős arc is. Az ünnepi szezonban jön kizárólag Oculus Questre és Quest 2-re. 

Jurassic World Aftermath

Két évvel a Jurassic World eseményei után vesszük fel a fonalat, amikor is visszatérünk az Isla Nublarra azzal a céllal, hogy összegyűjtsünk néhány titkos kutatási anyagot. Csakhogy a franchise hagyományaihoz hűen lezuhan a gépünk és egy romos kutatóintézetben rekedünk, amiben raptorok portyáznak. Az Aftermath Oculus Questre és Quest 2-re érkezik "hamarosan".

Medal of Honor: Above and Beyond

A Respawn Entertainment több mint három éve dolgozik a Medal of Honor széria felélesztésén, noha az VR-eszközökre valósul meg. Az Above and Beyond lesz az első komolyabb II. világháborús lövölde, amit a virtuális valóságban átélhetünk, ráadásul a teljes értékű kampány mellett van multiplayer is, továbbá veteránok és túlélők segítségével készített mini dokumentumfilmeket is kapunk. December 11-én érkezik Oculus Riftre és a SteamVR-kompatibils headsetekre is. 

Még nincs vége a sornak, lapozz!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)