Hirdetés

Itt vannak a PlayStation VR 2 hivatalos magyar árai, elég húzós lesz

|

Sokkal drágább lesz a PS VR 2, mintha átváltanánk az ameriai összeget magyarra. És ez még csak az alapcsomag.

Hirdetés

Pár napja tudjuk, mikor érkezik és mennyibe kerül majd a második generációs VR-headset PlayStation 5-höz. A PSVR 2 február 22-én jelenik meg 550 dolláros áron. Ha bundle-ban, azaz játékkal vásárolnánk, plusz 50 dollárt kell érte fizetni. Azaz nagyjából 230, illetve 250 ezer forintos árra számíthatott az, aki egyszerűen átváltotta a fenti összegeket forintra - nem szabad azonban sosem elfelejteni, hogy az amerikai árak sosem tartalmazzák az adót, az még erre jön rá.

A Sony magyarországi képviselete most közölte a hivatalos itthoni árazást is, és sajnos rossz hírünk van - igaz, nincs ebben semmi meglepő. Az árlista a következőképpen néz ki:

  • PS VR2 - 264 990 Ft
  • PS VR2 bundle - 285 990 Ft
  • PS VR2 charging station - 20 990 Ft

Hirdetés

Azaz csak az alapcsomag drágább lesz, mint egy új PlayStation 5. Valahol érthető, tekintve, hogy még így is az olcsóbb headsetek közé tartozik majd, a szemenkénti 2000x2040-es felbontást, az akár 120 Hz-es képfrissítést és a HDR-képességet tekintve pedig kifejezetten baráti ár ez, de a konzolosok azért nem ehhez vannak szokva.

A Sonynak mindenesetre meggyőző játékokkal kell előrukkolnia, tekintve, hogy a PS VR 2 nem lesz visszafelé kompatibilis, tehát az eredeti PS VR-játékokat elfelejthetjük. A megjelenés napján 20 játék lesz elérhető az új headsetre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)