Hirdetés

Kemény akciók várnak rád, ha van PlayStation VR-od

|

Ha még nem szerezted be a Superhot VR-t, akkor most érdemes lesz rárepülni.

Hirdetés

Ha valami érthetetlen oknál fogva valamelyik szekrényben porosodik a nagy reményekkel bevásárolt PS VR felszerelésed, most érdemes lesz letakarítanod, mert a Sony komoly kiárusítást tart a VR-os játékok esetében. Az összes nagyobb címet beszerezheted pár ezer forintért: még a Marvel's Iron Man VR árából is lecsíptek a srácok, pedig az mindössze néhány hónappal ezelőtt jelent meg.

Hirdetés

Ezeket különösen nagy szeretettel tudjuk ajánlani, sok-sok kellemes órát töltöttünk el velük (csak azt sajnáljuk, hogy a Beat Saber kimaradt a 13 akciós tétel közül):

  • Superhot VR (teszt) - 3 076 Ft (60 százalékos akció)
  • Blood & Truth - 4 436 Ft (63 százalékos akció)
  • Marvel's Iron Man VR - 8 992 Ft (25 százalékos akció)
  • Borderlands 2 VR - 7 495 Ft (50 százalékos akció)
  • L.A. Noire: The VR Case Files - 4 595 Ft (50 százalékos akció)

A PSVR akció szeptember 24-ig tart, így ne várjatok túl sokat a bevásárlással. Az akciós játékok teljes listáját itt megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)