Hirdetés

Kiderült a Marvel's Iron Man VR hossza, nem fogunk unatkozni

|

Ritkán kapunk olyan VR-játékot, amibe annyi játékórát lehet majd belepakolni, mint a Marvel's Iron Man VR-ba.

Hirdetés

Nyakunkon a Marvel's Iron Man VR megjelenése, a PSVR-játék fejlesztőcsapata pedig nemrég a PlayStation Blogon mesélt egy keveset a VR-kaland tervezett hosszáról. Nos, biztosan nem fogunk végezni a játékkal pár óra alatt.

Hirdetés

A fejlesztők elárulták, hogy eredetileg négy-öt órára lőtték be a Marvel's Iron Man VR hosszát, de ahogy haladt a munka, egyre inkább nyilvánvalóvá vált, hogy jóval hosszabb lesz a móka. Jelenleg a tesztjátékok alapján már úgy saccolják, hogy a teljes történet végére körülbelül nyolc-tíz óra alatt érkezhetnek el az átlagos játékosok, ami egy dedikáltan VR-cím esetén elég combosnak mondható. Arról is meséltek a fejlesztők, hogy munkájuk során a hatalmas és látványos nyílt terek megalkotása volt a legnehezebb feladat, ezek elengedhetetlennek bizonyultak ahhoz, hogy kellően magával ragadó lehessen a játékélmény.

A Marvel's Iron Man VR alig pár nap múlva, egészen pontosan július 3-án fog megjelenni, kizárólag PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)