Hirdetés

Kiderült, mikor érkezik a következő Horizon játék

|

Nem lepődtünk meg, de azért nem baj, hogy megerősítették a Horizon: Call of the Mountain megjelenési dátumát.

Hirdetés

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy új kalandokat élhessünk át Aloy világában, ugyanis a jövő év elején érkezik a Horizon: Call of the Mountain, egy PlayStation VR2-es mellékszál, melyben úgy láthatjuk a robotlényeket, ahogy még soha.

Mint nemrég kiderült, a Sony új VR-headsetjének megjelenési dátumát február 22-ére tűzték ki, és most a Guerrilla Games azt is megerősítette, hogy a Call of the Mountain egyike lesz azon 20 játéknak, amik közül a készülék debütálásakor lehet majd válogatni.

Hirdetés

Már csak azért sem meglepő ez, mert a dátum bejelentésekor említést tettek egy 285 990 Ft-os csomagról is, aminek az a különlegessége, hogy eleve tartalmazza a játékot. Ez 21 ezer forinttal drágább, mint a játék nélküli kiadás, de egy keveset így is lehet vele spórolni.

Még nem ismerjük mind a 20 nyitócímet, de a Horizonon kívül még 12 érkezését már megerősítették, ezek listája itt olvasható. A legtöbben valószínűleg eggyel-kettővel is beérik, pláne ilyen ár mellett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)