Hirdetés

Killing Floor: Incursion - PSVR-on is darálhatjuk a zombikat

|

A nagysikerű Killing Floor-sorozat spin-off epizódja heteken belül elérhető lesz PlayStation 4-re.

Hirdetés

A Killing Floor egy igazán furcsa gyöngyszem az akciójátékok berkein belül. Ránézésre egy teljesen alap zombis shooter, mégis hatalmas rajongótábort gyűjtött maga köré az elmúlt években. A titok talán az egyszerűségében rejlik; itt tényleg az a főcél, hogy a játékos leüljön, kiengedje a gőzt és élőholtakat aprítson szórakozás gyanánt.

Hirdetés

A széria eddig két számozott résszel büszkélkedhet, illetve egy nagyobb kiegészítővel a második etaphoz. Ezt a sort törte meg egy kicsit a tavaly kiadott Incursion. Az eredetileg PC-re megjelent játék HTC VIVE és Oculust Rift támogatást kapott, és nem is teljesített annyira rosszul eladások tekintetében sem. A következő a PlayStation VR lesz.

A Killing Floor: Incursion-ben egy profi, elit katona bőrébe bújhatunk, akinek még mindig a zombi hordákat kell visszavernie. De az, hogy mivel verjük őket vissza, teljesen rajtunk és egy elég széles arzenálon (pisztolyok, sörétes puskák, fejszék, különböző kések, vagy akár egy faág) múlik.

Viszont az újítások még nem merültek ki ennyiben. A játékos kedvére barangolhat a legkülönfélébb területeken fegyver, lőszer, vagy életcsomag után kutatva - akár egymagában, akár kooperatív módban. És valljuk be, kevés olyan dolog tudja leginkább összehozni a barátokat, mint közösen visszaverni a zombik hordáit - egy faággal.

A játék világszerte május 1-én válik majd elérhetővé a PS Store-ban PSVR-ral rendelkezők számára. Várhatóan 8990 Ft-ra árazzák be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)