Hirdetés

Kingdom Hearts: VR Experience - csúszik egy picit a megjelenés

|

Sajnos ismét el lett tolva az ingyenesen letölthető VR élmény megjelenési ideje, de szerencsére nem kell sokat várni rá.

Hirdetés

A Square Enix és a Disney még tavaly ősszel jelentette be a Kingdom Hearts: VR Experience-t, amiben a játékosok újraélhetik a sorozat emlékezetesebb pillanatait. A fejlesztők egyszer már áttették egy másik időpontra a megjelenést, azonban most úgy tűnik, szükségük van még néhány napra.

Hirdetés

Eredetileg 2018. december 25-én jelent volna meg a PSVR-ral játszható, teljesen ingyenes alkotás, de végül a nagy nap át lett rakva január 18-ra. Ám a jelek szerint ezt a dátumot sem igazán tudják tartani a srácok, ezért most elhalasztották a megjelenést január 23-ra. Remélhetőleg nem jön közbe semmi, és nemsokára már tényleg befut a Kingdom Hearts: VR Experience, ami remek nosztalgiázás lehet a sorozat rajongói számára.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)