Hirdetés

Resident Evil 7 - újabb demó érkezik a PSVR-ral együtt

|

A Kitchen című demót néhány kiállításon már tavaly is kipróbálhatta a közönség, de a PlayStation VR debütálásával már mindenki letöltheti a Resident Evil 7 előtörténetét.

Hirdetés

A PlayStation VR egyik legkorábbi kipróbálható demója a Kitchen című horrorjelenet volt, amiről viszont csak utólag derült ki, hogy a Resident Evil 7-hez kapcsolódik. A játék előzményeként szolgáló önálló sztorit pedig hamarosan bárki átélheti.

Ugyanis a Sony VR-headsetjével egyszerre, október 13-án felkerül a Kitchen is a PlayStation Networkre, így bárki letöltheti, aki egy kis borzongásra vágyik. A Resident Evil 7: Biohazard 2017-es megjelenésére egyébként egy másik demóval is készülhetnek a minden apró sztorirészletre kíváncsi rajongók. A Beginnig Hour című kedvcsinálót pedig érdemes lehet azoknak is újra elővenni, akik korábban kipróbálták, ugyanis a készítők több lépcsőben bővítik a játszható teasert.

Mit gondoltok, az új Resident Evil miatt érdemes lehet beruházni egy VR-eszközre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)