Hirdetés

Konzolokon is VR-támogatást kaphat a Microsoft Flight Simulator?

|

Benne van a pakliban, hogy az újgenerációs masinákon már egészen új módon vezethetjük a repcsiket.

Hirdetés

Több tekintetben is remek játék lett az idén debütált Microsoft Flight Simulator, ami nemcsak alaposan kidolgozott repülőgépekkel, hanem egy hatalmas és egészen lélegzetelállító játéktérrel várja a játékosokat. Megjelenése óta a modderek is elözönlötték, így számos hasznos és vicces rajongói alkotással találkozhattunk már, azonban van egy olyan funkció, ami továbbra is hiányzik a játékból, pedig elméletben remekül passzolna hozzá.

Már alapjáraton is nagy élményt nyújthat a repülők vezetése a Microsoft Flight Simulatorban, de ha a virtuális valóságban pilótáskodhatnánk, az valószínűleg még ütősebbé tenné az egészet. Azt már tudjuk, hogy PC-re készülőben van a VR-támogatás, azonban lehetséges, hogy a Microsoft egy konzolos megoldáson is elkezdett agyalni.

Hirdetés

Valaki ugyanis megtalálta a "PC_VR" és "Scarlett_VR" sorokat a játék fájljaiban, és a Scarlett (ami a Series X kódneve volt) szócska alapján bizony elképzelhető, hogy Xbox Series X-en és akár Series S-en is VR-támogatást kap majd a játék. Persze ezt egyelőre nem érdemes hivatalos megerősítésként kezelni, de mindenképp biztató jelnek számít.

Valószínű egyébként, hogy ha lesz is az Xbox konzolokon VR támogatás, ahhoz nem ad ki új headsetet a Microsoft, inkább a meglévő PC-s eszközökkel teszi majd kompatibilissá a rendszert. Annyira nem lelkesek a technológia iránt, hogy különösebb anyagi és emberi erőforrásokat mozgassanak meg miatta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)