Hirdetés

Különleges VR-játékkal bővül a Stranger Things franchise

|

Jövőre megérkezik a Netflix videojátéka, amiben nem akárki bőrébe bújhatunk.

Hirdetés

A Netflix egyre nagyobb lépéseket tesz a játékipar meghódítása felé. Bár egyelőre csak az okostelefonokon próbál meg érvényesülni prémium kategóriás videojátékaival, azonban ez nem sokáig fog így maradni, a vállalat szeretné megvetni a lábát a komolyabb ligában is. Ennek érdekében nemrég a streamingóriás felvásárolta a Cozy Grow és Triple Town játékok fejlesztőcsapatát, a Spry Foxot és dolgozik a saját játékstúdiójának felépítésén is. 

A saját gyártású Stranger Things elképesztő sikerét látva furcsa, hogy még egyetlen nagyobb volumenű videojátékos projekttel se, bővült a széria, elvégre sem a Sranger Things 3: The Game című retro móka, sem a Stranger Things: 1984 nevű mobiljáték nem AAA-kategóriás (a Telltale tervei pedig az azóta feltámadt stúdió megszűnése miatt nem jöttek össze). 

Hirdetés

Jövőre azonban számíthatunk egy izgalmas új projektre a Netflix és a Tender Claws együttműködésének köszönhetően, utóbbi fejlesztésében jön ugyanis a Stranger Things VR. A virtuális valóságba helyezett kaland során Vecnát irányítva állhatunk bosszút Tizenegyen és Hawkinson, és bár sok minden nem derült ki a játékmenetről, azt azért elárulta a hivatalos leírás, hogy ismeretlen valóságokat fedezhetünk fel, elmékbe léphetünk be és rémálmokat idézhetünk meg. 

A pszichológiai horror és akció műfajokat keresztező Stranger Things VR megjelenése valamikor 2023 telén várható a fontosabb VR-platformokra.

Ti láttok benne fantáziát?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)