Hirdetés

Megvan, mikor jön az L.A. Noire: The VR Case Files

|

A Rockstar Games végre bejelentette, hogy pontosan mikor számíthatunk a Team Bondi nagyszerű detektívjátéka nyomán készült VR-változat megjelenésére.

Hirdetés

Az L.A. Noire felújított változata november közepén érkezett meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, azonban emiatt el kellett halasztani a VR verzió, vagyis a VR Case Files megjelenését, amellyel a HTC Vive-ra ültetik át Cole Phelpsék nyomozását. 

Hirdetés

Ebben 7 válogatott ügy fog szerepelni az eredeti játékból, melyeket VR élménnyé formáltak újjá a HTC Vive-hoz. Nem is olyan régen már megnézhettük, hogy milyen lesz a kihallgatás belső nézetből a virtuális valóságban, de a Rockstar Games egészen idáig hallgatott róla, hogy december mely napján tervezi kiadni a kultikussá vált játék átdolgozását. A stúdió a hivatalos blogon jelentette be, hogy az L.A. Noire: VR Case Files megjelenése december 15-én várható, exkluzívan a HTC Vive-ra. 

Remélhetőleg előbb-utóbb Oculus Riftre és PlayStation VR-ra is elérhetővé teszik ezt a VR-élményt, noha ezzel kapcsolatban semmilyen hivatalos információnk nincsen még. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)