Hirdetés

L.A. Noire: The VR Case Files gépigény - nyomozóknak erős vas kell

|

Végre megérkezett a nyomozós játék VR-változata, de csak azok lehetnek ismét detektívek, akik elég erős masinával rendelkeznek.

Hirdetés

Eredetileg november közepén jelent volna meg a Rockstar nyomozós kalandja, de végül el lett csúsztatva egy hónappal. Most azonban megérkezett az L.A. Noire: The VR Case Files, aminek már a minimum rendszerigénye sem piskóta.

Hirdetés

A most megjelent játékban hét megoldandó ügy vár az önjelölt VR-nyomozókra, amiben teljesen új perspektívából ismerhetik meg a kihallgatás, a bizonyítékok után való kutakodás vagy épp olykor-olykor a verekedés izgalmait.

Megtudtuk a hivatalos gépigényt is, ami nem túl barátságos, de lévén, hogy VR címről van szó, ez nem is annyira meglepő. Tehát egy HTC Vive mellett még ezekre lesz szükségetek:

L.A. Noire: The VR Case Files minimum gépigény

Processzor: Intel Core i7-4790K 3.6 GHz
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 1070 8 GB
Memória: 8 GB
Szabad hely: 18 GB
Op. rendszer: Windows 8.1/10 64-bit

L.A. Noire: The VR Case Files ajánlott gépigény

Processzor: Intel Core i7-6700K 4.00 GHz
Videokártya: Nvidia Geforce GTX 1080 8 GB
Memória: 16 GB
Szabad hely: 18 GB
Op. rendszer: Windows 8.1/10 64-bit

Ti kipróbáljátok majd az L.A. Noire: The VR Case Files-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)