Hirdetés

Rövid traileren az L. A. Noire: VR Case Files

|

Ugyan nemrég az L.A. Noire: VR Case Files halasztását jelentette be a Rockstar, most egy rövid ízelítőt adtak a HTC Vive-ra ültetett nyomozásról.

Hirdetés

A jövő héten Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre is megérkezik az L.A. Noire felújított változata, de emellett érkezik egy új változat PC-re is. A VR Case Files-ban néhány ügyet a virtuális valóság élményével feldobva is átélhetjük, amiből most egy nagyon rövid trailert is kaptunk.

Hirdetés

Az alábbi videón egy kihallgatás első néhány pillanatát láthatjuk, ami önmagában csupán annyit árul el, hogy belső nézetből játszunk majd. Néhány külföldi újságíró viszont ki is próbálhatta a HTC Vive-ra kiadott verziót, amiről a PC Gamer írója kifejezetten elismerően nyilatkozott. Elmondása szerint a Team Bondi által anno kifejezetten úttörőnek - és baromi drágának - számító technológiával rögzített színészi teljesítmények tényleg elhitetik a játékossal, hogy valódi emberekkel beszél.

Élménybeszámolójában elmesélte, hogy mikor véletlenül túl közel sétált az egyik tanúhoz, ösztönösen hátrébb lépett, mintha csak egy igazi ember személyes terét sértette meg, mivel az L.A. Noire-ban az emberek valódibbnak tűnnek, mint szinte bármelyik VR-játék szereplői. Ez, illetve a tény, hogy a Vive mozgásérzékelős kontrollereivel bunyózhatunk is az akciórészek közben, elég érdekesnek hangzanak.

Mit gondoltok, lehet, hogy az L.A. Noire jó irányt mutathat a jövőbeli VR-játékoknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)