Hirdetés

L. A. Noire - úgy néz ki, végre PS4-re is megjelenik a VR-os spin-off

|

Szinte már el is felejtettük az L.A. Noire: The VR Case Filest, amikor hirtelen mozgolódás támadt.

Hirdetés

A Rockstar szeret néha kísérletezgetni, új platformok felé nyitni, megvizsgálni, hol vannak azok határai: ezért játszhatunk a 3D-s éra GTA játékaival, illetve a Max Payne-nel és a Bullyval okostelefonokon és táblagépeken, valamint ezért portolták át az L.A. Noire-t Nintendo Switchre.

Hirdetés

A switches változattal párhuzamosan, 2017-ben jelent meg az L. A. Noire: The VR Case Files is, mely jelenleg csak PC-n játszható. A korhatárbesorolásokkal foglalkozó PEGI adatbázisában viszont feltűnt (és azóta le is került) a játék PS4-es adatlapja, így jó esély van arra, hogy heteken belül a PSVR-ral rendelkezők is Cole Phelps szemszögéből élhetik át, milyen lehetett nyomozónak lenni 1947-ben, Los Angelesben. A fejlesztők hét, az alapjátékban is megtalálható ügyet ültettek át VR-ba, úgyhogy érdemes azután nekiesni, hogy az L.A. Noire-ral már végeztetek. Valami ilyesmi az élmény:

Na jó, igazából ilyen:

Már ezen videó miatt is érdemes volt kiadni. Melyik Rockstar játékot játszanátok még VR-ban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)