Hirdetés

Lehalt a Facebook birodalom, a gamerek is érintettek

|

Nem csak a teljes Facebook állt le, az Oculus szerverek is halottak

Hirdetés

Nagyjából ma 17:30 körül globális szerverleállás rúgta ki a Facebook és az összes hozzá kapcsolható online rendszer lábát. Ezekben a pillanatokban is elérhetetlen a teljes Facebook közösségi oldal, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp is.

A közösségi oldalak tehát most nem vonják épp el a figyelmüket, lehet helyettük fontosabb dolgokat csinálni, például játszani. Kivéve, ha ezt épp Oculus VR-on terveznéd.

Hirdetés

A teljes leállás ugyanis sajnos az Oculus szervereit is érintette. A felhasználók ugyan el tudják indítani a már letöltött címeket, de a szerverek kipukkanása miatt nem tölthetők le új játékok, illetve természetesen a közösségi rendszerek is elérhetetlenek. 

Sajnos a Facebook botladozása miatt most épp mi sem tudjuk ott megosztani veletek a legújabb híreket. Ilyen esetek miatt is érdemes lehet egyébként feliratkozni a GameStar hírlevelére. Így biztosan nem maradtok le semmiről sem.

Frissítés: időközben nagyjából már körvonalazódni kezd, hogy mi a gond, erről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)