Hirdetés

Már idén játszhatjuk az Among Ust VR-ban?

|

Sajátos élmény lesz a virtuális valóságban hátba szúrni a haverokat.

Hirdetés

Nem volt eseménymentes az Among Us fejlesztőinek legutóbbi négy hónapja, hiszen volt, hogy támadás miatt lehaltak a szerverek, máskor meg bekerült egy új játékmód (amit csak egy napig élvezhettek a játékosok), mindeközben pedig pipálgatták ki a 2022-re tervezett ütemtervük tennivalóit.

Az Innersloth számos meglepetéssel készül még idénre a közösség számára, amelyek között szerepel az is, hogy elhozzák az űrbéli gyanúsítgatást a virtuális valóságba is - ezt még a 2021-es The Game Awards során jelentették be egy teaser trailer kíséretében. 

Hirdetés

"Ez az új 3D-s élmény a Skeld szívébe helyez téged és gyanús űrbabjainkat, a csapatmunka és árulás minden alapvető mechanikájával, amit ismertek és szerettek" - mondta akkor az Innersloth. "A VR-kiadás természetesen továbbra is támogatni fogja a többjátékos élményt is!" Az Among US PlayStation VR-ra, Meta Quest 2-re és Steamre jelenhet meg, az viszont kérdéses volt, hogy mikor. 

A PCGamesN hívta fel a figyelmet a SteamDB találatára, miszerint április 15-én frissült a Steam adatbázisa, és november 10-ről december 13-ra módosult az Among Us VR megjelenése. A szivárogtatók felhívták rá a figyelmet, hogy a dátum nem feltétlenül tükrözi a valóságot, lehet például helykitöltő is, viszont nem kell sokáig várnunk rá, hogy megerősítésre vagy cáfolásra kerüljön: április 20-án, szerdán lesz megtartva a Facebook Meta Quest Gaming Showcase nevezetű eseménye, ahol az Innersloth is jelen lesz, maga a stúdió erősítette meg. Amint kiderül a dátum, jelezzük. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)