Hirdetés

Már tölthető az Iron Man VR demója

|

Emellett leleplezték a PlayStation Move Controller Marvel's Iron Man VR Bundle kiadást is. Nem viccelünk, tényleg ez a neve.

Hirdetés

A The Last of Us Part II mellett a Mavel's Iron Man VR-t is kénytelen volt elhalasztani a Sony a koronavírus-járvány miatt, de Vasember virtuális röpködése megtalálta a lehető legjobb dátumát: a Naughty Dog játéka és a Ghost of Tsushima között, július 3-án jelenik meg. Bár láthattunk már belőle videót, szerencsére nem kell csak ezekre és a fantáziánkra hagyatkoznunk az Iron Man VR játékmenetét illetően, ugyanis a Sony elérhetővé tette a VR-játék demóját, amelyet a PlayStation Store-ból tölthetnek le az érdeklődők. 

Hirdetés

A kipróbálható változatban belekóstolhatunk a Malibu tutorial küldetésbe, egy interaktív átvezetőbe Tony Stark és Pepper Potts szereplésével, az Out of the Blue nevű gameplay küldetésbe, valamint két opcionális misszióba (Flight Challenge, Advanced Combat Challenge) is. Mellesleg azok, akik bepróbálják a demót, kapnak egy kozmetikai cuccot (Molten Lava Armor Deco) is, amikor megveszik a teljes játékot. Íme egy kis ízelítő: 

A Sony emellett leleplezte a PlayStation Move Controller Marvel's Iron Man VR Bundle-t is (mondjátok ki gyorsan, háromszor egymás után), amely a játék megjelenésével egyszerre érkezik. Két PlayStation Move kontrollert és magát az Iron Man VR-t tartalmazza majd és nagyjából 35 ezer forintért lesz elérhető a válogatott országokban. Utóbbiak között megtalálható a legtöbb szomszédunk és szerepel "Eastern Europe" is a listában, de egyelőre nem biztos, hogy Magyarországra is érkezni fog a csomagból. Amint kiderül, szólunk. 

Ha a demót kipróbáltátok, írjátok meg a tapasztalataitokat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)