Hirdetés

Avengers: Damage Control - új VR élményt mutatott be a Marvel

|

A Marvel új játéka egyelőre csak bizonyos helyszíneken lesz kipróbálható (sajnos nem hazánkban), de az ötlet ettől függetlenül izgalmas.

Hirdetés

A legtöbben bizonyára a Marvel's Avengers megjelenését várjuk, viszont nyilván nem ez az egyetlen videojátékos projekt, ami a képregényóriás karaktereit szerepelteti. A cég most egy VR játékot jelentett be, ami bár csak az Egyesült Államokban lesz kipróbálható, ettől függetlenül a koncepciója érdekes.

Hirdetés

Az Avengers: Damage Control története szerint Shuri kéri a segítségünket abban, hogy a wakandai és Stark technológiát ötvőző forradalmi ruhát felöltve segítsünk szembeszállni a Marvel univerzum gonosztevőivel. Ez önmagában még nem annyira világot rengető, viszont ami már sokkal izgalmasabban hangzik, hogy a játékot bemutató helyszíneken a szemüvegek mellett különféle fizikai hatások teszik hihetőbbé az élményt, mint pl. a hideg vagy meleg levegő, ami arcunkba csap játék közben.

A játékot fejlesztő ILMxLAB (ez ugye a speciális effektek terén legendásnak számító Industrial Lightsand Magic laborja) szerint ez teljesen új szintre emelei a virtuális valóságot:

"Az embernek egyszer adódik az életben lehetősége arra, hogy egy ennyire közkedvelt univerzumot keltsen életre. Az Avengers: Damage Controlban a játékosok valóban megérezhetik, hogy milyen lézernyalábokat kilőni egy csúcstechnológiás páncél segítségével. Ebben az új kalandban átléphetsz a mozivásznon és te magad is egy szereplő lehetsz a történetben."

Nagy kár, hogy csak a világ másik felén kipróbálható, remélhetőleg elég sikeresnek bizonyul majd ahhoz, hogy idővel legalább erre a kontinensre is eljusson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)