Hirdetés

Marvel Powers United VR - ilyen lehet Hulk vagy Mordály szerepében

|

VR játékon dolgozik a Marvel és az Oculus, melyben képregényes hősök szemszögéből küzdhetünk meg rosszarcúakkal.

Hirdetés

A Disney szerencsére nagyon nyitott a videojátékok iránt, minden, a kötelékébe tartozó cég részéről jön valami. A klasszikus Disney rajzfilmeket kedvelők a Kingdom Hearts III-at, a Star Wars-rajongók a Battlefront 2-t, a Marvel képregények iránt érdeklődők meg a Marvel vs. Capcom Infinite-et, a LEGO Marvel Super Heroes II-t, és a most bejelentett Marvel Powers Unitedet várhatják.

Hirdetés

Az Oculusszal együttműködésben készülő, és így nem meglepő módon Rift-exkluzív játékban a játékosok három karakter, Hulk, Mordály és Marvel kapitány szerepébe bújhatnak, hogy képességeiket és fegyvereiket használva tegyenek rendet. Egyszerre vicces és zavaró, hogy Mordály orra végig látszik. A gyakorlatban így néz ki:

Megjelenés valamikor jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)