Hirdetés

Marvel's Iron Man VR - Vasemberré válhatunk a virtuális valóságban

|

A Sony bejelentett egy új címet a PlayStation VR-hoz, amelynek köszönhetően a zseni, milliárdos, playboy és emberbarát szuperhős bőrébe bújhatunk majd.

Hirdetés

Miközben továbbra sem tudjuk, hogy mi fán terem a Square Enix Bosszúállók-projektje és készül-e egyáltalán a pletykált A galaxis őrzői játék, az viszont biztos, hogy Nintendo Switchre jön a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order és a PSVR-tulajok sem maradnak Marvel-móka nélkül. 

Hirdetés

A cím meglehetősen egyértelmű képet fest arról, hogy mire számíthatunk a Camouflaj (a République fejlesztőcsata) projektjétől: Vasembert irányítva repülhetünk és harcolhatunk a virtuális valóságban. Sőt, lehetőségünk lesz fejleszteni és testreszabni is a páncélt, amivel új cool képességeket szerezhetünk. A State of Play-en levetített rövid kedvcsináló alapján izgalmas lesz: 

A Marvel's Iron Man VR várhatóan még idén megjelenik PlayStation VR-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)