Hirdetés

Nem éppen kisgyerekeknek készül a Marvel's Iron Man VR

|

A játék hivatalos korhatár-besorolása elárult néhány apró, de fontos részletet Tony Stark VR-kalandjáról.

Hirdetés

Más játékokkal együtt a Marvel's Iron Man VR megjelenésének napja is el lett csúsztatva, így várnunk kell még néhány hónapot arra, hogy Vasember páncéljába bújhassunk. Ám addig is szállingóznak az információk a Camouflaj alkotásáról, és most olyan részleteket ismerhettünk meg, amelyeknek eléggé örülni fognak majd azok, akik egy komolyabb hangvételű kalandra számítanak.

Hirdetés

A Marvel's Iron Man VR is megkapta a hivatalos korhatár-besorolását az ezzel foglalkozó ESRB-től, és egy nagy T plecsni került a játékra, ami a "Teen" kategóriát jelenti. Az erőszak mellett pedig csúnya beszédre is számíthatnak a vásárlók. A besoroláshoz tartozó bejegyzésből továbbá kiderült, hogy Tony Stark egy olyan gonosztevővel fog megküzdeni a játékban, aki a fejébe vette, hogy elpusztítja a szuperhős vállalatát.

Az ESRB konkrét példákat is hozott, amelyek megerősítették, hogy az Iron Man VR nem a legfiatalabb korosztályt célozza meg. Lesz például olyan jelenet, amikor civilek ordítanak liftekben, miközben a játékos igyekszik megmenteni őket egy robbanástól. Előfordul majd az is, hogy egy pisztoly csöve fog visszanézni ránk a képernyőről, és azt is végig kell majd néznünk, ahogy valaki kitépi az Arc reaktort a megkötözött Tony Stark mellkasából. Sőt, még az ember alfelére használt, nem túl kulturált kifejezés is hallható lesz a játékban. Igen, a segg.

Ha nem lesznek további csúszások, akkor a Marvel's Iron Man VR május 15-én fog megjelenni PlayStation 4-re. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)