Hirdetés

Csúszni fog a Marvel's Iron Man VR megjelenése

|

Eredetileg még idén meg kellett volna érkeznie a virtuális valóságba helyezett Vasembernek, de a fejlesztők nem tudták tartani a kitűzött tervet.

Hirdetés

Még tavasszal jelentette be a Sony, hogy egy új címmel bővül a PlayStation VR felhozatala, amelyben a zseni, milliárdos, playboy és emberbarát szuperhős bőrébe bújhatunk, a Marvel's Iron Man VR fejlesztéséért pedig a Républiue-t is fejlesztő Camouflaj felel. 

Hirdetés

Eredetileg még idén meg kellett volna kapnunk a játékot, azonban a legújabb információk alapján a tervezettnél tovább kell várnunk rá, hogy Vasembert irányítva repkedhessünk, harcolhassunk ás páncélt fejleszthessünk a virtuális valóságban: a New York Comic-Conon elhangzott bejelentés alapján az Iron Man VR megjelenése 2020. február 28-án várható. Kiderült pár apróbb részlet is a sztori kapcsán, miszerint a VR-játék főgonosza a Hangya és a Darázsból ismert Ghost/Szellem lesz, aki megpróbálja majd legyűrni Tony Starkot, valamint Nick Fury sem marad ki a mókából. 

A Marvel's Iron Man VR tehát 2020. február 28-án jön PSVR-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)