Hirdetés

Marvel's Iron Man VR - két új videóval lepett meg minket a Sony

|

Az egyikben a kulisszák mögé leshetünk be, a másikban pedig egy művészi rajz elkészítését csodálhatjuk meg.

Hirdetés

A tavalyi Spider-Man után egy újabb Marvel-szuperhősös exkluzív címmel támad a Sony, ami kihasználja a virtuális valóságban rejlő lehetőségeket, középpontjában pedig ezúttal Vasember áll. Nemrég pedig kaptunk két bemutató, és az egyikbe még némi gameplay is belefért.

Hirdetés

A Sony közzétett egy Behind the Scenes: Learning to Fly nevű videót a YouTube-on, amiben a Marvel's Iron Man VR mögött álló csapat, a Camouflaj mesél a projektről. Így kiderült például, hogy a fejlesztők elég nagy figyelmet fordítottak a realisztikusságra, és a játékosnak tényleg olyan érzése lenne, mintha Vasember páncélját viselné. Ráadásul a játékmenetbe is belekukkanthatunk, szóval már csak ezért is érdemes csekkolni a videót.

A második bemutatóban pedig azt nézhetjük meg, ahogy a Marvel egyik illusztrátora, Adi Granov lerajzolja a játékban szereplő, exkluzív Impulse Armort. Mindezt pedig timelapse formában élvezhetjük.

A Marvel's Iron Man VR valamikor még idén jelenik meg PlayStation 4-re, de a pontos dátum egyelőre nem ismert. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)