Hirdetés

Medal of Honor: Above and Beyond - visszatér a sorozat, és örülünk is, meg nem is

|

Ismét a második világháborúba utazunk vissza, azonban az élményt viszonylag kevesen élhetik majd át.

Hirdetés

Az Electronic Arts rendesen ellátta feladatokkal a Respawn Entertainmentet, amely az Apex Legends pofozgatása és a Star Wars Jedi: Fallen Order befejezése mellett a Medal of Honor: Above and Beyond elkészítésére is tudott energiát fordítani.

Hirdetés

Kezdjük a rossz hírrel: a játék kizárólag Oculus Riftre készül, valószínűleg Questre sem fogják átrakni. A második világháborúban egy katona szerepében bánhatunk majd el nácikkal egy 10-12 óra hosszúságúra becsült kampány során, valamint összecsaphatunk más játékosokkal a többjátékos módban. Emellett mini dokumentumfilmeket is nézhetünk, melyek veteránok és túlélők segítségével készültek el. Az egész projektért az eredeti Medal of Honor sztoriját író Peter Hirschmann felel. 2020-ban jelenik meg, valami ilyesmi lesz a végeredmény:

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)