Hirdetés

Mega Man VR-játékot harangozott be a Capcom

|

Azonban van egy rossz hírünk is azoknak, akik az otthonuk kényelmében szeretnék majd kipróbálni a kalandot.

Hirdetés

Japánban és világszerte is elég nagy népszerűség övezi a Mega Man franchise-t, amihez elképesztően sok videojáték érkezett már a '80-as évek vége óta. A Capcom pedig úgy döntött, ötvözi a szériát a virtuális valóság nyújtotta lehetőségekkel, és nemrég leleplezett egy olyan játékot, amit valószínűleg nagy örömmel fogadnak majd a rajongók.

Hirdetés

Ez a Mega Man VR (illetve eredeti címén Rockman VR, hiszen Japánban más néven fut a karakter), ami valójában a Mega Man 11-en alapul, viszont a játékosok virtuális valóságban élhetik át a kalandokat. A fejlesztők még egy kis sztorit is összeraktak a spin-offhoz, miszerint Dr. Wily azt tervezi, hogy meghackeli és átveszi az uralmat a békés virtuális világ felett, ám itt jön képbe Mega Man, aki a Dr. Light által tervezett szemüveg segítségével igyekszik megakadályozni az ördögi terv beteljesülését.

Sajnos azonban van egy rossz hírünk is, ugyanis a játékot kizárólag Japánban, a Plaza Ikebukoróban lehet majd kipróbálni július 18-tól kezdődően, és egyelőre nincs is tervben, hogy otthoni gépekre is megjelenjen az új kaland.

Ti szívesen kipróbálnátok ezt a VR spin-offot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)