Hirdetés

Megjött a Beat Saber többjátékos módja

|

Elérkezett a lehetőség, hogy együtt vágjuk ritmusra a virtuális kockákat.

Hirdetés

A Facebook Connecten mutatkozott be a Beat Saber többjátékos módja, ami a mai nappal végre majdnem mindenkinek elérhetővé vált. A PlayStation VR-os játékosoknak sajnos meg kell várniuk, amíg a frissítés átszalad a Sony ellenőrző procedúráján, de egyébként hamarosan ők is megkapják a társas vagdalkozás lehetőségét.

Hirdetés

Az új többjátékos módot játszhatjuk egy haverral egy magánszerveren, de nyomhatjuk a meccskeresőn keresztül kapott ismeretlenek ellen is. A multit csak a hivatalos zenei csomagokban található számokkal pörgethetjük, de a jövőben ezek kínálata jelentősen megnövekszik majd.

A frissítés egyébként hozott avatár-testreszabhatóságot, átdolgozta a játék menürendszerét, és több helyen is finomította a fényhatásokat. Ha mostanában nem próbáltad a Beat Sabert, akkor érdemes lehet visszanézned.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)