Hirdetés

Megújult a Phasmophobia, még jobb élmény VR-ban szellemre vadászni

|

Teljesen új VR-rendszert kapott a Phasmophobia, de nem ez a frissítés egyetlen újdonsága.

Hirdetés

Elég kényelmes tempóban ugyan, de épül-szépül a Phasmophobia, amit még mindig korai hozzáférésen keresztül érhetünk el, tavaly pedig már a Mikulás is a frászt hozta az önjelölt szellemvadászokra. A játékot a virtuális valóságban is játszhatjuk, ami olykor még ijesztőbb élményt eredményezhet, így hát nem is csoda, hogy a Kinetic Games fejlesztői ezen a téren sem akarják elhanyagolni alkotásukat.

Be is futott a Phasmophobia újabb nagy frissítése, ami főként a VR-t varázsolta még jobbá. Ennek keretén belül egy teljesen új rendszer került bevezetésre, ami alapvetően jobb teljesítményt, illetve simább interakciókat és inputot eredményezett, továbbá kijavította a régi rendszer hibáit. Az OpenXR-nak hála most már az összes ismertebb headsetet támogatja a játék, és a jövőben érkező hardverek is elvileg gond nélkül működnek majd.

Hirdetés

Az átalakítás következtében a VR-játékosok kétféle módon foghatják meg az egyes tárgyakat, egyszerűen szimulálhatnak guggolást karakterükkel, és pontosabban hajíthatnak el mindenfélét. Még az animációkon is csiszolt a Kinetic Games, így talán már kevésbé nyújtanak röhejes látványt a virtuális valóságban császkáló játékosok.

Azok is örülhetnek, akik hagyományos módon vadásznak a szellemekre. Finomhangoláson estek át a búvóhelyek, ami azt jelenti, hogy most már remélhetőleg kevesebben fognak az ajtó mögött kucorogni egy hunt során. Ezen kívül megújultak még a képernyők az autóban, máshogy néz ki és működik a hangérzékelő, és elég sok kisebb-nagyobb változás, valamint hibajavítás is elfért még a patchben. A további részleteket megtaláljátok a Kinetic Games posztjában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A csapat tájékoztatása szerint a közeljövőben érkezik egy újabb nagy frissítés, amivel bekerülnek az egyedi nehézségi szintek, ám előtte számíthatunk még egy kisebb volumenű tapaszra. Ti szoktatok még játszani a Phasmophobiával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)