Hirdetés

Nem kizárt, hogy VR-ban is játszható lesz a Microsoft Flight Simulator

|

Eredetileg nem terveztek ilyet, de most erősen fontolgatják.

Hirdetés

Repülős játékokat akár kontrollerrel is lehet játszani, de vannak olyanok, akik annyira bele akarják élni magukat, hogy egész bonyolult szetteket építenek egész sok pénzből. Biztos, hogy olyanok is lennének, akik csak a Microsoft Flight Simulator miatt vásárolnak VR-szettet.

Hirdetés

Sőt, állítólag egész sokan kérték a játék E3-as bejelentése után, hogy a Microsoft játéka támogasson VR-eszközöket is, és a fejlesztők meghallották őket. A fejlesztést vezető Jorg Neumann elmondta, mindent megtesznek, hogy sikerüljön beépíteni a VR-támogatást, de gyorsan hozzátette, nem biztos, hogy sikerrel járnak majd, és ha mégis, lehet, hogy megjelenéskor még nem lesz elérhető a VR-nézet. Mivel szimulátorrajongóknak készítik a játékot, hátrébb soroltak pár dolgot ezen funkció miatt, úgyhogy tényleg határozottan szeretnék, de nem csak rajtuk múlik a siker. Mi nagyon szorítunk nekik, de ha nem jön össze, akkor gyönyörködünk benne monitoron meg tévén keresztül, úgy is nagyon jó élmény lesz.

A játék várhatóan 2020-ban jelenik meg PC-re és Xbox One-ra, VR-módot csak az előbbi kiadás kaphat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)