Hirdetés

Minecraft rajongók a kockavilágban építik újra a Beat Saber-élményt

|

Ha valamiért a Mojang sikerjátékában szeretnéd kiélni a ritmusjátékokkal kapcsolatos rajongásod, akkor nézz rá Swifter1243 csapatának munkájára.

Hirdetés

Miután emberek Destiny-t és Doomot építenek a Minecraftban, talán már nem is kellene meglepődnünk olyan "apró" projekteken, mint a Minecraftban született Beat Saber, amin épp egy kisebb modder csapat dolgozik.

Fontos hozzátenni, hogy az alkotók nem csak bekockásítják a ritmusjátékot, hanem tényleges VR élményként építik azt újra. Ezt a srácok nagyrészt egy korábbi modnak, a Vivecraftnak köszönhetően hozzák össze, ami lehetővé tette a játék SteamVR-ral történő futtatását.

Hirdetés

A Beat Saber mod egyik alkotója, Swifter1243 elárulta, hogy már néhány hónapja dolgoznak a projekten, és készül hozzá egy külön program is, melynek segítségével bármilyen dalt átalakíthatunk majd Minecraft Beat Saber pályává.

Working on making Beat Saber in Minecraft (Actually in VR) from r/Minecraft

A mod ugyan még nincs kész, és így nem is tölthető le, de ha mi előbb szeretnétek kipróbálni azt, akkor érdemes lehet követnetek ezt a Twitter profilt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)