Hirdetés

Modderek a Goldeneye 007 pályáit ültetik át a Half-Life: Alyxba

|

Ha mindig is szerettél volna titkosügynököt játszani, akkor az Eagle One csapat munkáját imádni fogod.

Hirdetés

Mióta modolható a Half-Life: Alyx, sorra születnek az érdekesebbnél érdekesebb megoldások. Egy kis csapat fogta a játék alapjait, és elkezdte addig tekergetni őket, amíg azok ki nem adták a Goldeneye 007 első két pályáját. A cél az, hogy idővel az N64-es klasszikus minden helyszínét átvigyék a Valve VR-csodájába, és hogy úgy játszhassák végig azokat, ahogy ők akarják, hűen az eredeti "sandboxos" megközelítéséhez. Sajnos a Goldeneye 007 ellenfeleit nem tudták átvinni, így Combine-okra fogunk lövöldözni.

Hirdetés

Akárhogy is, az eddig összerakott két pálya meglehetősen jól sikerült, és a srácok fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a többit is áthozhassák az Alyx motorjába.

Az első két pályát megtaláljátok a projekt Steam Workshop aloldalán. Az eddigi közösségi vélemények meglehetősen pozitívak, így egy kört még akkor is megérhet a próba, ha egyébként sosem voltatok túl nagy Goldeneye rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)