Hirdetés

NBA 2KVR - a virtuális valóságban kosarazhatunk

|

PlayStation VR-ra, HTC Vive-ra és Samsung Gear VR-ra is megjelenik a 2K következő VR-játéka, melyben Paul George kíséretében játszhatunk az Indiana Pacers pályáján.

Hirdetés

Egyelőre még mindig a kísérletezgetős fázisban vagyunk, a kiadók még csak próbálgatják, mire képes a VR. Az év hátralévő részében inkább élményekre számíthatunk, de nem baj, idővel majd ez is felpörög, és jönnek a teljes értékű, vagy VR-ban is végigjátszható játékok. Reméljük, mert jó móka. 

Az NBA 2KVR Experience a 2K második VR játéka (az első a Carnival Games VR volt), melyet a Gatorade-del együttműködésben készített el a Visual Concepts. Négy minijátékot játszhatunk: dobálhatunk hárompontosokat, próbálhatunk trükkös dobásokkal pontot szerezni, időre minél több labdát a gyűrűbe juttatni, vagy az utolsó pillanatban betalálni. Azt még nem tudjuk, pontosan hogyan fog működni, illetve miben különbözik majd a játék a három platformon, de nem kell sokat várni rá, hogy kiderüljön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)