Hirdetés

Négy játék, köztük a legfrissebb Resident Evil is játszható lesz PSVR 2-n

|

A PlayStation végre bemutatta, milyen kalandokban lehet majd részünk a megújult virtuális valóságban.

Hirdetés

A Sony nemcsak a konzolja esetében váltott generációt, hanem időközben bemutatta a PlayStation VR utódját is, ami végre alaposan kihasználja majd a PlayStation 5-ben rejlő erőt, hogy testközelből élhessük át a különféle történeteket.

A legfrissebb State of Play demonstráció során pedig megismerhettünk néhány olyan címet, amelyeket támogatni fog a PSVR 2.

Hirdetés

Összesen négy olyan játékot mutatott meg a Sony, amelyeket élvezhetünk majd a megújult VR-headsettel. Az első a tavaly debütált Resident Evil Village, aminek virtuális valóságra épülő változata a látottak alapján jó közel hozza hozzánk a rémségeket, na meg sokak kedvenc hatalmas hölgyét is.

A másodikként leleplezett alkotás a The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution volt.

A gyatrán indult, de időközben alaposan kipofozott No Man's Sky is élvezhető lesz a PSVR 2-n keresztül.

Végezetül pedig megleshettük a Horizon Call of the Mountaint is, illetve kiderült, hogy a Horizon Forbidden West is bővülni fog még ezzel-azzal, köztük New Game+ opcióval.

Titeket sikerült meggyőznie a Sonynak? Beruháztok majd egy új headsetre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)