Hirdetés

Nintendo Labo - sokféle kalandban lehet részünk a kartonból készült VR szemüveggel

|

A japán cég egy vadonatúj videóban mutatta be, hogy milyen izgalmak várnak ránk, ha belenézünk a különleges eszközbe.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Nintendo is igyekszik meglovagolni a VR-lázat, ezért egy vadonatúj szettel áll elő a Labóhoz. Már korábban kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy mi mindenre lesz jó ez az újdonság, de most végre meg is nézhetjük az új játékokat.

Hirdetés

Elég változatos élményekben lehet részünk a hivatalosan Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit névre keresztelt kütyüvel. Például megpróbálhatjuk megállítani az idegenek invázióját, egy elefánt ormányával festhetünk mindenfélét, madárként szelhetjük át az eget, és egy barátunkkal versenyezve akár még vízilovakat is etethetünk.

Tehát ismét elég családbarát alkotásokra számíthatunk a Nintendótól, amelyeket most meg is nézhetünk picit közelebbről az új videónak hála.

Ti próbáltátok már a Nintendo Labót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)