Hirdetés

A Nintendo Switch VR-ja kartonból van

|

Nem ez a cucc fogja megreformálni a VR élményt, de nem is feltétlenül ez a célja.

Hirdetés

Korábban már röppentek fel pletykák arról, hogy a Nintendo készül valamire VR fronton, és ez a bizonyos valami kompatibilis lesz a Nintendo Labo szettel. Mint kiderült ez olyannyira igaz, hogy a VR eszköz maga is egy Nintendo Labo szett.

Hirdetés

A Nintendo Labo: VR Kit többféle kiszerelésben lesz elérhető. A Starter készletben csak a VR headsetet, és egy rászerelhető Blastert kapunk, de cserébe ez csak 40 dollárba kerül majd. A nagyobbik, minden extrát tartalmazó kiszerelés viszont kétszer ennyibe fáj. Az új eszköz az ötletes Toy-Con nevet kapta, és a papírelemek mellett tulajdonképpen egy lencsét foglal magába.

Aki a Starter csomag mellett dönt, az a későbbiekben kiegészítő szetteket is vásárolhat, ha esetleg úgy érzi, hogy végtelen szüksége van a Toy-Con kamerára vagy az elefánt ormányra.

Ez a cucc nyilván elsősorban a gyerekeknek készül, de azért picit kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen élményt nyújthat. Erre a kérdésünkre április 12. után kapunk választ, a készletek ugyanis akkor kerülnek majd forgalomba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)