Hirdetés

VR-támogatást kap a Super Mario Odyssey és a Breath of the Wild

|

A Nintendo Labo után hamarosan két másik népszerű játékot is élvezhetünk a Nintendo által megálmodott virtuális valóságban.

Hirdetés

A Nintendo nemrégiben mutatta be, hogy az eddig is roppant népszerű Labóhoz egy új VR-szettet készítenek. A különleges csomag mellett viszont még két játékhoz is fejleszt VR-élményt a japán cég.

Hirdetés

A Nintendo Switch-exkluzív Super Mario Odyssey és a Legend of Zelda: Breath of the Wild is kapnak VR-támogatást, méghozzá ingyenes frissítések formájában. Az április 25-én élesedő frissítés fogja tartalmazni a lehetőségeket, amelyeket a Labo VR Kittel lehet majd használni.

Az Odyssey három új pályát kap, amely mindegyikét már meglévő világok alapján terveztek. A játékosok Mariot külső nézetes perspektívából irányíthatják, a látószöget pedig a fej mozgatásával lehet változtatni. A Zelda esetében ugyancsak kívülről szemlélhetjük a főhőst, viszont a játék teljes egésze élvezhető lesz virtuális valóságban. Az irányítás az eddig megszokott marad. A Nintendo egy rövid kedvcsinálót is megosztott Twitteren:

Nektek hogy tetszenek az ötletek, örültök az újabb VR-lehetőségeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)