Hirdetés

No Man's Sky: Beyond - két hetet sem kell várnunk a kiegészítőre

|

Menetrend szerint érkezik a Beyond, a No Man's Sky VR-módot és új multis lehetőségeket hozó csomagja.

Hirdetés

Már olyan régen hallottunk a Beyondról, hogy azt hittük, az alapjátékkal és a NEXT kiegészítővel ellentétben nem augusztusban fog megjelenni, de a Hello Gamesnek ma végre eszébe jutott bejelenteni a dátumot.

Hirdetés

A Beyond augusztus 14-én érkezik minden platformra. PC-n és PlayStation 4-en lehetővé teszi, hogy VR-eszközöket használva játsszunk, ami valószínűleg mindennek a csúcsa lesz élményben. Az Xbox One-osok ebből kimaradnak, de az új multis funkcióknak ők is örülhetnek. Ezek arra ösztönzik a játékosokat, hogy társaikkal együtt kalandozzanak. Számos egyéb extra várható még, amiket nem részleteztek, de van még erre kb. két hetük. Ez egyébként a játék hetedik ingyenes frissítése, egyben az eddigi legnagyobb, és valószínűleg nem az utolsó.

Ti visszanéztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)