Hirdetés

No Man's Sky - lehet, hogy ez is VR-támogatást kap

|

A No Man's Sky az év egyik leggyönyörűbb játéka, amit virtuális valóság eszközök nélkül is egyedi élmény lesz játszani. A fejlesztőcsapat vezetője, Sean Murray is elmondta, mit gondol a játék VR-osításától.

Hirdetés

Még viszonylag kevés játékot próbálhattunk ki virtuális valóság eszközökkel, de tudjuk, hogy az FPS-ek jelenlegi formájukban még nem tökéletesen élvezhetők, az űrszimulátorok és versenyjátékok viszont már most is jól működnek.

Fura, amikor külön kell mozgatnunk egy karakter fejét és külön a fegyverét, hiszen korábban azt szoktuk meg, hogy a kamerával együtt a célkereszt is mozdul. Jelenleg is többen dolgoznak azon, hogy megtalálják a tökéletes megoldást, de annak megszületéséhez valószínűleg kell még pár év (és sikertelen próbálkozás).

A No Man's Sky-ban megjelenésekor nem lesz VR-támogatás, de Sean Murray, a fejlesztő Hello Games vezetője úgy gondolja, illene a játékhoz. Nagyon lelkes, optimistán tekint a virtuálisvalóság-forradalomra, nagy lehetőségeket lát benne, és úgy gondolja, nagyon jó volna, ha a No Man's Sky bolygóit VR-szemüveget viselve pillanthatnánk meg először. Azt nem mondta, tervezi-e a csapat, hogy valamikor a jövőben a játék Oculus Rifttel, HTC Vive-val, vagy akár PlayStation VR-ral is játszható legyen, de ezek alapján bizakodhatunk.

A No Man's Sky június 21-én jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)