Hirdetés

Nyílt világú VR-játékot készíttet a Rockstar

|

Az L.A. Noire: The VR Case Files fejlesztői dolgoznak valami újon.

Hirdetés

Már egyáltalán nem lepődnénk meg, ha a Grand Theft Auto V VR támogatást kapna, de erre azért viszonylag kevés esélyt látunk. Nem tudni, min dolgozik a Rockstar (a GTA V PS5-ös és Xbox Series X-es változata és a még évekig készülő GTA VI mellett), és mi lesz a következő nagy játék, amivel lenyűgöznek minket, de egy kisebb közönséget célzó projektre most látszólag fény derült.

Hirdetés

Az egykori Team Bondi fejlesztőiből alakult, az L.A. Noire VR-os spin-offján dolgozó Video Games Deluxe LinkedInen hintette el, hogy új projektbe kezd, mely egy nyílt világú, VR-os AAA cím lesz a Rockstar számára, és ehhez keres most embereket különböző munkakörökbe. Részleteket természetesen nem árultak el, de munkaerő-toborzásnál csábítóan hangzik, hogy az új munkatársak egy ilyen nagy presztízsű kiadónak dolgozhatnak. Az sem tiszta, hogy valami új lesz-e, vagy egy bejáratott franchise fog bővülni. 

Ti milyen VR-játékot látnátok szívesen a Rockstartól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)