Hirdetés

Oculus Go - jövőre jön a vezeték nélküli headset, de már készül a jobb változat

|

Sem PC, sem okoskészülék nem kell hozzá, önállóan is működik az Oculus új szemüvege. Új infókat kaptunk a Santa Cruzról is, ami ennek fejlettebb kiadása lesz.

Hirdetés

Miközben egyre lejjebb viszi az Oculus Rift árát, az Oculus további headseteken dolgozik. A vezeték nélküliségben látják a jövőt, és a VR-használatban tényleg rontják az élményt a kábelek, jó lesz tőlük megszabadulni.

Hirdetés

Két projekt is folyamatban van, előbb az Oculus Go fog megvalósulni. A készülék 199 dolláros áron kerülhet forgalomba 2018 elején (ha megkapja az FCC-től az engedélyt), és nem kell hozzá semmilyen külső kiegészítő. Filmezéshez, konertek megtekintéséhez, a haverokkal a virtuális térben együtt lógáshoz és játékokhoz is ajánlják. Ez utóbbiban egy vezeték nélküli kontroller segíti az irányítást. A Go nagyon könnyű, az arccal érintkező felülete puha és jól szellőzik, az LCD képernyő nagy felbontású (2560x1440), és beépített hangszórókkal rendelkezik, de igény esetén a jack csatlakozóval megoldható, hogy a hangokat csak a viselője hallja. A készülék minden Gear VR-os alkalmazást támogat. Pozíciót nem képes követni.

Valamivel többet kell várnunk a PC-s élményt adó vezeték nélküli headsetre, ami jelenleg a Santa Cruz nevet viseli. Az elmúlt egy évben a kontrollereken dolgoztak, amik most már képesek teljes kézkövetésre, hosszú még az út előtte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)