Hirdetés

Oculus Go - ahogy megjelent, szinte el is fogyott

|

Tegnap kissé váratlanul elérhetővé vált az Oculus vezeték nélküli szemüvege, és van olyan üzlet, ahol már nem lehet kapni.

Hirdetés

Az Oculus Go-ban az a legvonzóbb, hogy semmilyen más eszköz nem kell hozzá, PC és mobilkészülék nélkül is megy, kábelekkel sem szükséges szórakozni. 

Hirdetés

Emellett olcsóbb is elődjénél: a 32 GB-os változatot 219 euróért, a 64 GB-osat 269 euróért árulják, ami kb. 68 ezer és 84 ezer forintnak felel meg. Található benne mikrofon, fejhallgató, 1000 játékot fog támogatni, és már most is több mint 100 app érhető el rá.

Az Amazon készletei előrendelésben kimerültek, itt-ott még lehet kapni. A hivatalos honlapról hozzánk legközelebb Ausztriába lehet rendelni, Magyarországra sajnos nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)