Hirdetés

Már az egész nappali lehet a játékterünk az újított Oculus Rifttel

|

Az új patchnek köszönhetően az úgynevezett room-scale élmény is valósággá válik az Oculus Rift tulajok számára.

Hirdetés

A legfrissebb, 1.15-ös számú Oculus Rift appnak köszönhetően még nagyobb élmény lesz a VR,ugyanis megfelelő számú szenzorral akár egy egész szobát alakíthatunk játékterünkké.

Az előző, 1.14-es patch hozta meg a teljes 360 fokos érzékelést - ez csak azoknak volt elérhető, akik három szenzort használtak, és a még csak kísérleti stádiumban működött a megoldás.

Az 1.15-ös verzióval három szenzor esetén már teljes mértékben támogatott a 360 fokos érzékelés, legyen szó ülő, álló, vagy az egész szobát igénybe vevő játékról. A teljes élményt így csak három érzékelővel lehet élvezni, de már a két szenzoros setupban is elérhető az említett 360 fokos érzékelés, egyelőre kísérleti jelleggel.

A frissítés a felhasználói felületet is optimalizálja, még inkább kiemelik a biztonságos játék feltételeit, valamint egy gyakori bugot is javít. A Rift teljes patch-note-ját ezen a linken olvashatjátok, ha pedig van személyes tapasztalat, akkor azt mindenképpen osszátok meg velünk és egymással a komment szekcióban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)