Hirdetés

Oculus Rift - váratlanul lett olcsóbb a headset és a kontroller

|

Nem mehet olyan nagyon jól az Oculus Rift, ha ekkora lendülettel dobálják le a százasokat az árcímkéből.

Hirdetés

Tegnap este érkezett a hír, miszerint az Oculus Rift fejes és kontroller csomag ára egészen 399 dollárig zuhant, ami durván fele az 5 hónappal ezelőtti számnak. Aki be akarja szerezni a készletet, az most tegye meg, mivel ez csak egy limitált ideig elérhető akció a Summer of Rift promóciós program keretein belül.

Mindettől függetlenül is érdekes, hogy az Oculus-t gyártó cég ilyen ütemben vágja el az árakat. Március elsején külön a headset árát vették le 599 dollárról 499-re, és az Oculus Touch kontrollert is 199-ről levették 99-re. Ez egyrészt nagyban megkönnyíti, ha valaki egy VR-ra is kész gamer felszerelést akar összerakni otthon, másrészt viszont felveti a kérdést, hogy: ennyire nem megy?

Remélhetőleg nem ez a helyzet. A Bethesda jelenleg keményen dolgozik azon, hogy teljes értékű játékokat portoljanak a VR eszközökre, és meglehetősen szomorú lenne, ha végén senki nem játszaná ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)