Hirdetés

A világ összes Oculus Riftje egyszerre állt le

|

A fejlesztők tudnak a hibáról és már dolgoznak a megoldáson, de egyelőre csak különböző trükkökkel lehet működésre bírni a szemüveget.

Hirdetés

Épp a napokban számoltunk be arról, hogy az Oculus Rift átvette a vezetést Steamen és a világ legnépszerűbb PC-s VR headsetévé vált. Ezek a felhasználók most mindannyian bosszankodhatnak, a szemüvegek ugyanis egyszerre mondták be az unalmast.

Hirdetés

Mint kiderült, a meghibásodást egy lejárt tanúsítvány okozza, ami miatt bekapcsoláskor a "Can't Reach Oculus Runtime Service" hibaüzenet fogad mindenkit. A probléma az összes felhasználót érinti. Ez bizony elég nagy feledékenység a cég részéről, akik most megpróbálják a lehető leggyorsabban elhárítani a hibát.

A fórumozók egyébként rájöttek, hogy mivel a tanúsítvány a rendszeridőt veszi alapul, elég néhány nappal visszaállítani a naptárat, és máris megint használható lesz a headset, ez azonban más szoftverekből válthat ki érdekes reakciót, úgyhogy csak saját felelősségre csináljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)